Referenser

Vi på Avent består av tekniker vars intresse och kunskap i marknadsföring på sociala medier är mycket begränsad. Vi bad Emma om hjälp med vår externa kommunikation och resultatet har blivit strålande.
Vi syns, vi får ut vårt budskap, både angående våra projekt och verksamhetsområden, såväl som de mjuka värdena i vår verksamhet.
Vårt samarbete med Emma har överskridit våra förväntningar!

Björn Helgesson
VD Avent Drift & Innemiljö AB

Emma kom in med sin ytterst professionella kunskap och hjälpte mig inför ett större möte med tjänstemän och politiker. Hon ställde hela tiden relevanta frågor till mig i vårt samtal och hon visade både genuint intresse för mig och min sak samtidigt som hon var väldigt empatisk och förstående för min situation. Att ha talat med Emma igen direkt innan mötet, gav mig ytterligare energi och mod att våga vara obekväm i mötet! Med alla “att tänka på” och peppningar från henne färskt i minnet, kände jag mig både kunnig och proffsig under samtalen i mötet med politiker och tjänstemän.

Tack Emma för dina tips, din stöttning och all pepp! Du och dina tjänster har gjort mig till en bättre och modigare företagare!

Kvinnlig företagare i Karlskrona

Inför valet 2022 behövde Moderaterna i Nättraby/Hasslö hjälp med att utforma sitt politiska budskap som skulle presenteras i en folder.

Med god hjälp av Stjernlöfs Kommunikation fick vi fram en folder i bild och text som vi fick mycket beröm för.

Lars-Göran Forss
ordförande Nättraby/Hasslö Moderaterna

Jag kan inte nog framhålla Emmas noggrannhet, kreativitet, lojalitet och sociala kompetens. Alltid tillgänglig och alltid raka och uppriktiga svar på frågor. Jag kan bara lämna de största och varmaste rekommendationer till uppdragsgivare som väljer att samarbeta med Emma.

Alexander Wendt, fd chef och kollega

Emma är en krona bland tjufemöringarna.

– politiker i Blekinge

Jag är mycket nöjd och glad för att mina tankar och åsikter får en plats och ett sammanhang i Emmas texter.

– Bolags-VD Blekinge

Emmas styrka och driv gör att man själv känner stort engagemang.

– Chef och kund